lauantai 23. maaliskuuta 2013

Heti aamusta tuli suunnattua tunnustamaan syntejään poluille. Juokseminen ei tänään oikein rullannut, kiitos tuon Suden, jonka piti leikkiä kaikilla maailman tikuilla.
Kerran juoksin sen päälle ja kaksi kertaa kirjaimellisesti potkaisin sitä perseelle, kun hölmöläinen pysähtyy ilman ennakkovaroitusta suoraan eteeni. Sitten käskin sen juosta takana, mutta ilkimys juoksee koko ajan jaloille... ja leikkii niillä tikkuloilla, nykii ja vetää välillä vastakkaiseen suuntaan.

Tuntuu, että tuo sen virta ei lopu millään ulkoillessa, mutta kun sisään tullaan, niin tuo simahtaa samantien. Nytkin tuhisee kaappia vasten umpiunessa.

Olisi taas nälkä, mutta en halua syödä.

Kielletyt ruoat:
- pasta
- peruna
- leipä
- rasvat ja levitteet
- pizza
- herkut (="jos joudut miettimään, onko se herkku ja saatko syödä sitä, se on herkku")

Ennestään vegetaristina en syö punaista lihaa, enkä kanaa. Kalaa, mereneläviä, kananmunia ja maitotuotteita jossain määrin kyllä. Laktoosi-intolerantikkona pelkkää maitoa ei tule juotua, paitsi kaakaossa. Ruoanlaitossa käytän jonkin verran.

Pizzat ja suklaa lienevät suurin heikkouteni. Nykyään tosin tulee pizzat tehtyä itse, jos mieli sellaista tekee. Saan siihen juuri sen verran kuin itse haluan juuri sitä, mitä haluan. Eikä tarvitse arvailla, onko joku laittanut siihen jotain elävää vai ei.

Mutta voisin ottaa mukavan, pitkän suihkun näin juoksun päätteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti