keskiviikko 26. marraskuuta 2014

49/100

kahvi 300 ml
kahvi 300 ml
lightmehu 700 ml
lightmehu 700 ml
lightmehu 700 ml
= 2700 ml

I can do this.

~ ♠ ♣ ♥ ♦ ~


Eilen illalla teki melko tiukkaa, tai toissa iltana siis, mutta selvisin. Sama ahdistava pakko-saada-jotakin -olotila jatkui vielä aamulla, mutta parilla kupillisella kahvia hävisi nälkä ja selvisin. Huomenna on varmaan pakko hakea maitoa, että jaksan loppuun asti. Maito pitää kylläisempänä kauemmin kuin muut nestemäiset.
Kävin koirien kanssa ulkona ja keitin äsken hieman teetä, johon laitoin pari murua fariinisokeria, vaikka normaalisti en minkäänmoisia sokureita kahviin saati teehen laitakaan. Keho huutaa ja yritän hiljentää sitä huutoa jollain.

Jonkinlainen henkinen kynnys tuli ylitettyä aikaisemmin. Mieliala heilahtelee, koska ruoka on aina ollut lohduke. Eikä pää osaa käsitellä tilannetta, jossa se ei voi hukuttaa huonoja tuntemuksia mielihyvähormonihumalaan. Kärsin kai ikään kuin vieroitusoireista. Neljän vuorokauden paasto ei vahingoita ketään, joten kropalla ei ole mitään hätää, vaikka se panikoi. Oikeakin nälkä tulee esiin, eikä katoa vain mielitekonälän alle. Tämä on nollaus.

Fyysisesti on siis ollut ihan hyvä olla, mutta henkinen puoli tosiaan koki kovankin kolauksen. Harvinaisen hirveä alakulo iski. Itkin ja sitä rataa. Olin jo mieltänyt paikkani köyden jatkoksi, sitten se yhtäkkiä helpotti ja hälveni pois. Tilalle jäi väsynyt, turrahko olo. Mutta ehdottoman määrätietoinen olo. Minä pystyn tähän.

Samalla mietin tulevaisuutta. En saa mitään ikinä tehtyä loppuun asti. Kaikki jää jotenkin aina puolitiehen ja se häiritsee. Itsekurin puute häiritsee. En tiedä jaksanko mennä mihinkään opiskelemaan ensi vuonnakaan, koska epäilen, etten saa sitä käytyä loppuun kuitenkaan. Armeija voisi olla tässä välissä hyvä vaihtoehto. Jos vaikka se kurin määrä kasvaisi. Tiedä sitä.

Sitäkin tässä ehdin pohtia, että pitäisikö kokeilla synefriiniä.

Ai niin, sitäkin piti hehkuttaa, että paasto on tähän mennessä vienyt mennessään 2,8 kg ! Pääsin siis BMI 33 alle !

Ensi vuoden aion aloittaa 7-alkavilla luvuilla. :) Eli BMI hieman alle 28.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti