keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Zzz...

En ole vaihteeksi saanut nukuttua. Olen taas viiden jälkeen saanut unta hirveän tuskailun päätteeksi. Herätäkseni tosin ennen yhdeksää vahingossa. Pyörin sängyssä kahteentoista ja kun pad vingahteli aamunmerkiksi, ajattelin nousta ylös, vaikka toinen hälytys olisi kahdelta. Haluaisin nukkua, mutta en vain saa unta.

Olo on väsyneen raskas, edelleen ahdistunut ja aamun prioriteetteihin kuului vaa'alla pomppaaminen, jonka luku ei yllättäen lisännytkään ahdistusta. Olin varma, että ahminnat olisivat pilanneet senkin, mutta ei.

Joulu ahdistaa. Haluaisin laihtua ja jostain syystä saan eniten motivaatiota vasta loppuvuodesta. Sitten tulee Joulu mättöineen ja kaikki menee päin helvettiä, jonka jälkeen keräilen itseäni taas vuoden.

Joulu ahdistaa myös rahallisesti. Olen välttänyt tämän aiempina vuosina ilmoittamalla kaikille etukäteen, että en osta lahjoja, joten minullekaan ei tarvitse ostaa. Ties missä epämääräisessä lempeyden puuskassa ostin vanhemmilleni sekä kaverille lahjat.

Nyt tilillä on melkein 47 euroa ja sen pitäisi riittää jouluruokiin - toki jaamme tämän joulun kaverin kanssa puoliksi, kun täällä kämppään, kun oma asunnon sisäilmaongelma ei ole ratkennut ja en halua vanhempien luokaan mennä. Mitäpä siellä edes tekisin. Lahjat käyn viemässä, se saa riittää.

Olen taas siinä tilassa, ettei huvita syödä, vaikka olisi nälkä. Enkä jaksaisi raahata itseäni kouluunkaan. Kirjastostakin olisi pitänyt hakea yksi kirja.

Taidan eristäytyä piirto-/maalaustarvikkeideni seuraksi. Testasin yhden ikivanhan piirtopöydän toimivuutta ja se pelittää edelleen, joten eilinen kului paljolti sillä nihrustaen.

Yritän löytää motivaatiota.

Ai niin, tämä nauratti tänään:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti